Saturday, April 3, 2010

מתכון תקין יותר לעוגת התפוחים! תודה דפנה!!

החומרים:
7-8 תפוחים ירוקים(גאנד סמית וכדומה)י
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
2 ביצים
חצי כוס שמן
כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות(אפשר במעבד מזון)
מפזרים את התפוחים בתבנית משומנת עגולה או 3 תבניות ארוכות
מערבבים את שאר החומרים לבצק נוזלי ושופכים על התפוחים
מעל הבצק הנוזלי מפזרים שיכבה דקה של סוכר חום שיצא קרנצ'י

אופים בחום בינוני בין 30 ל40 דקות וטורפים .....זה טעים לאלללה כשהעוגה חמה בתוספת גלידת וניל



No comments: